Sondaj PNL: Cei 8 liberali care ar putea candida cu Portariuc la Primărie!

PNL aruncă opt nume de politicieni din partid pentru a testa botoșănenii cu un sondaj de opinie în vederea alegerilor pentru postul de primar al municipiului Botoșani, ocupat până în 2016 de Ovidiu Portariuc(PSD).

În sondajul pe care îl efectuează pe Facebook, liberalii au aruncat opt nume din partidul rezultat din fuziunea PNL-PDL și patru din PSD.

Numele noi incluse în sondaj de PNL în nume propriu sunt Radu Judele – administrator public al Consiliului Județean, avocatul Daniel Humelnicu(fost senator PDL), Cătălina Lupașcu(consilier local, fost viceprimar) și Verginel Gireadă, fost primar al comunei Mihai Eminescu, actual deputat, pe lângă „greii” Cătălin Flutur(primar în 2004-2012), Viorel Iliuță(fost viceprimar, fost director al Spitalului Județean), Gheorghe Sorescu(actual vicepreședinte al Consiliului Județean, fost prefect, fost director al Fiscului) și senatorul Viorel Grigoraș.

Liberalii le-au făcut o surpriză și pesediștilor și alături de primarul în funcție, Ovidiu Portariuc, i-au mai inclus pe deputatul Tamara Ciofu, senatorul Doina Federovici și viceprimarul Cosmin Andrei.

Cine este cel mai potrivit pentru funcția de primar al orașului Botoșani?*
Cătălin FLUTUR(PNL)
Ovidiu PORTARIUC(PSD)
Viorel ILIUȚĂ(PNL)
Radu JUDELE(PNL)
Doina FEDEROVICI(PSD)
Verginel GIREADĂ(PNL)
Gheorghe SORESCU(PNL)
Cosmin ANDREI(PSD)
Daniel HUMELNICU(PNL)
Tamara CIOFU(PSD)
Viorel GRIGORAȘ(PNL)
Cătălina LUPAȘCU(PNL)

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)