Sondaj PNL. Vezi cine se pregătește la PNL să-i ia locul „împăratului” Țurcanu!

PNL Botoșani efectuează primul sondaj al anului în politica botoșăneană și testează piața atât pentru eventuale alegeri parțiale pentru președinția Consiliului Județean, dar și pentru Primăria municipiului reședință de județ și parlamentare.

În ceea ce privește președinția CJ, pentru că există posibilitatea ca Florin Țurcanu să fie demis după condamnarea cu suspendare primită în decembrie 2014, PNL a lansat pe piață mai multe nume ale politicienilor proveniți din PNL și fostul PDL. De la Țurcanu, la Flutur și Achiței, la Sorescu, Roman și Gireadă, aceștia sunt cei 6 posibili candidați ai PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, la titlul de „Împărat” al județului.

Niciun nume nou din PNL nu este inclus pe listă, niciun politician tânăr, ci doar cei care au fost și până acum în diferite funcții și fac politică de mulți ani.

De la PSD, în sondajul PNL, se regăsesc patru politicieni.

Potrivit lui Cristian Achiței, conducerea centrală a PNL a stabilit că doar prin sondaje de opinie se vor stabili candidații pentru funcțiile din administrația publică locală.

Cine este cel mai potrivit pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani?

Cristian ACHIȚEI
Gheorghe SORESCU
Cătălin FLUTUR
Mihai ȚIBULEAC
Florin ȚURCANU
Cristian ROMAN
Costică MACALEȚI
Andrei DOLINEASCHI
Mihai BALTĂ
Doina FEDEROVICI
Verginel GIREADĂ
Sondajul PNL se efectuează printr-o aplicație pe Facebook unde pot răspunde doar cei înregistrați real.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)