250.000 de botoșăneni pedepsiți de oamenii lui IOHANNIS

Alocări de zero lei de la Consiliul Județean
Alocări de zero lei pentru 10 localități și câte 2.000 lei pentru alte 17 orașe și comune - aceasta este pedeapsa aplicată la 250.000 de botoșăneni de către oamenii lui Iohannis de la Botoșani, care controlează majoritatea din Consiliul Județean.

 

Supranumita „Alianță a Răului PDL-PNL” care a confiscat majoritatea din Consiliul Județean, împotriva votului acordat de cetățeni în 2012, a aprobat pe 16 octombrie, Hotărârea nr. 115/2014, prin care au fost repartizate la nivelul județului sumele provenite din rectificarea bugetară. 10 localități din județ nu au primit nici măcar un leu de la președintele Consiliului Județean Florin Țurcanu și de la liderul consilierilor județeni PDL, Cătălin Flutur. Sumele alocate ar fi trebuit folosite la plata arieratelor rezultate din cheltuielile de funcționare și de capital, precum și la finanțarea programelor de dezvoltare locală.
Sancționarea cetățenilor pentru culoarea politică a primarilor
Toate cele 27 de localități care nu au primit nimic sau au primit sume absolut ridicole sunt conduse de primari de altă culoare politică decât cea a partidului care îl susține pe Klaus Iohannis în campania pentru funcția de președinte al României. În total, 250.000 de botoșăneni sunt pedepsiți de oamenii lui Iohannis, pentru simplu fapt că primarul e de altă culoare politică.
”Comuna Vlăsinești, care are peste 3.000 de locuitori, nu a primit niciun ban de la Consiliul Județean la ultima rectificare bugetară. În aceeași situație se află și Vorona, cu 8.000 de locuitori sau Corni, cu 7.000 de locuitori. Localitățile din preajma comunelor noastre au primit fonduri consistente, deși necesitățile sunt aceleași”, a declarat primarul comunei VlăsineștI, Lucian Trufin.
Pentru o comună cu primar ACL, fonduri de 100 de ori mai mari decât pentru municipiul Botoșani
Cei 113.000 locuitori ai muncipiului Botoșani au primit în total 2.000 lei, puțin mai mult decât un salariu mediu pe economie care abia ajunge pentru întreținerea unei gospodării. În schimb, comuna Ungureni condusă de un primar ACL, cu 6.800 de locuitori, a primit fix de 100 de ori mai mult. La fel, comuna Mihai Eminescu (ACL) a primit 150.000 lei, în timp ce municipiul Dorohoi (PSD) a primit doar 2.000 lei. Atât valoarează cei 250.000 de botoșăneni, pentru oamenii lui Iohannis!
(Acesta este punctul de vedere al PSD Botoșani)

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)