Liberalii nu au încredere în „oracolul” Portariuc

Rezultatele sondajelor anunțate de Ovidiu Portariuc, președintele executiv al PSD, în care PNL are aproape 20% sunt considerate minciuni de către liberali. Potrivit lui Portariuc, PSD are 40%, iar PNL are sub 20%.

„Declarațiile sale, făcute publice prin intermediul mass-media, nu sunt altceva decât o nouă manevră PSD-istă, uzitată de mai bine de 20 de ani, prin care încearcă să mute atenția publică în altă direcție decât cea dictată de realitățile cotidiene. PSD este presat puternic de ținta electorală impusă domnului Andrei Dolineaschi, cel căruia baronul Liviu Dragnea i-a solicitat un scor electoral de cel puțin 35 de procente la apropiatele alegeri, altfel plătește cu funcția. În atare condiții, PSD dă dovadă de disperare și anunță public rezultatele unui sondaj mincinos și evaziv, fără să precizeze minime elemente de credibilitate: instituția care a realizat sondajul, eșantionul de persoane chestionate, perioada în care a fost realizat, marja de eroare”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Botoșani.

Liberalii îi amenință pe social-democrați că vor trebui să dea explicații botoșănenilor, după alegerile pentru europarlamentare cu privire la minciunile pe care le-au promovat timp de 20 de ani.

„În dimineața zilei de 26 mai, Andrei Dolineaschi, Ovidiu Portariuc și toată pleiada de lideri PSD-iști din județul Botoșani vor trebui să explice cetățenilor motivele pentru care în tot acest timp au fost mințiți și disprețuiți cu acest model de comunicare publică”, se mai arată în comunicat.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)