Şocant! Un elev de clasa a VII-a a mers cu un cuţit şi şi-a ameninţat cu moartea un coleg

O nouă anchetă a Poliţiei în unităţile de învăţământ din Botoşani. După ce un părinte a reclamat un profesor de muzică de la Şcoala nr. 7 din municipiu că i-a bătut fiica de clasa a V-a, o altă unitate de învăţământ face obiectul unei anchete a Inspectoratului de Poliţie Judeţean. 

 

Poliţiştii au deschis o anchetă într-un caz petrecut la Liceul de Artă, unde un elev de clasa a VII-a a mers la cursuri având în ghiozdan un cuţit de bucătărie cu care şi-a ameninţat cu moartea un coleg.

„În ziua de 1 aprilie, în Liceul de Arte Ştefan Luchian, un copil de clasa a VII-a a venit la şcoală cu un cuţit de bucătărie în ghiozdan, iar în pauza a ameninţat cu moartea un coleg. Nu a fost anunţat nici un organ competent, Poliţie sau Jandarmerie. Arma nu a fost reţinută ci din contra, copilul I.D. păstrând cuţitul în ghiozdan, după care l-a arătat şi unei profesoare de desen în timpul orei, după care din nou la păstrat şi era un cuţit de circa 30 centimetri. Poliţia a fost anunţată abia a doua zi”, se arată într-o sesizare primită de BanulBotosanean.ro.

Reprezentanţii Poliţiei confirmă demararea anchetei sub aspectul săvârşirii a două fapte.
„Am fost sesizaţi pe 2 aprilie de conducerea unităţii de învăţământ şi am deschis o anchetă pentru loviri şi alte agresiuni, băiatul cu cuţitul, I.D., şi cel ameninţat cu moartea au avut un conflict cu o zi înainte, în care s-ar fi încăierat, conflict despre care profesorii spun că nu au ştiut nimic. Apoi, se efectuează şi cercetări pentru port ilegal de armă albă”, a declarat unul dintre anchetatori.

Inspectoratul Şcolar Judeţean urmează să facă o anchetă separată.

 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean