VIDEO 100 de femei au aşteptat un singur bărbat. Ce a ieşit a fost NEBUNIE

Seară fabuloasă la cel mai mare centru de fitness şi culturism. Aproape 100 de botoşănence au mers marţi seară la Anvi Center About Fit pentru a participa la o lecţie de zumba oferită ce cunoscutul instructor de fitness Andrei Oşanu.

 

Camera pentru zumba a fost luată cu asalt de doamnele şi domnişoarele care au vrut să facă fitness dansând înaintea zilelor de 1 şi 8 martie.

Participarea numeroasă a botoşănencelor la lecţia de zumba oferită de Adrei Oşanu şi Anvi Center About Fit gratuit a fost una peste aşteptări.

Oşanu a fost uimit de marea de femei care îl aşteptau pentru a face fitness prin dans.

“Incredibil! Nu îmi vine să cred. Este genial. Chiar am emoţii, sincer”, a spus Andrei Oşanu.

De la muzică modernă, la cea clasică şi până la populară, Oşanu le-a încântat pe botoşănence şi a făcut un adevărat spectacol din lecţia de zumba.

Anca Lupaşcu, proprietara Anvi Center About Fit a declarat că astfel de surprize, precum lecţia gratuită de zumba alături de Oşanu, vor continua pentru clientele ANVI şi în perioada următoare.

Anvi Center About Fit s-a deschis la începutul lunii februarie la etajul doi al magazinului Botoşani, fiind cel mai mare centru de fitness şi culturism din judeţ, cu 1300 de metri pătraţi destinaţi culturismului, fitnessului, zumba, cycling, aerobic, saune, vestiare.

La Anvi Center About Fit s-au produs şi primele două premiere din Botoşani. În primul rând, acolo este şi singurul bar proteic, unde practicanţii sportului pot consuma fresh-uri revigorante şi hrănitoare. Apoi, Anvi Center About Fit este singurul centru de fitness dedicat şi familiei în întregimea ei. Astfel, părinţii pot să-şi aducă şi copii pentru a face sport, existând şi pachete special în acest sens.