Rotary Club Botoşani şi peste 100 de voluntari au plantat 1000 de puieţi în Pădurea Vorona

Impadurire realizata de Rotary Club BotosaniO zi frumoasa atat in Padurea Vorona – Botosani cat si in sufletele celor peste 100 de voluntari din proiectul “Rotary Planteaza” care au fost alaturi de Clubul Rotary Botosani in derularea actiunii din 19 noiembrie.

Cu mic, cu mare, inarmati cu harlete si lopeti dar si cu multa daruire, s-a reusit plantarea a peste 1000 de puieti sub atenta coordonare a Directiei Silvice Botosani, in cadrul unui proiect national asumat de cluburile Rotary. 

 

Membri Interact, liceeni din Botosani si Vorona, dar si prichindei de la Gradinita Floare de Colt din Botosani, insotiti de alti voluntari cu dragoste pentru natura au fost eroii zilei de 19 noiembrie 2016 cand au dat padurii cateva ore din timpul lor liber, contribuind astfel la sănătatea mediului şi a oamenilor, educaţia tinerilor şi a elevilor din şcoli cu privire la mediul inconjurator.
Pentru ca s-au simtit bine, acestia au promis ca vor reveni si anul viitor, cand probabil mai multi voluntari li se vor alatura!

Impadurire realizata de Rotary Club Botosani

www.rotarybotosani.ro
http://www.rotaryplanteaza.ro/ro/rotary-club-botosani.html
www.facebook.com/RotaryBotosani

Iuliana Manuela Calugarita,
presedinte Rotary Club Botosani 2016-2017

{gallery}rotaryimpadurire{/gallery}
BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani