Unde s-a ajuns! Condiţie la angajare: capacitatea de a rezista fără Facebook măcar câteva ore

Dacă nu ar fi real ar fi de râs, dar e cât se poate de real. Firmele trec printr-o adevărată dramă când caută să facă angajări.

Dacă în construcţii şi confecţii se aduce forţă de muncă din mediul rural, firmele din servicii caută mână de muncă în mediul urban iar ultima cerinţă pe care o au de la orăşeni este … să stea departe de Facebook şi cheful de muncă să fie ca la privat, nu ca la stat. Firmele private au ajuns să ofere salarii la nivelul maxim cât şi-l permit doar să găsească personalul potrivit.  

Cel mai mare centru educaţional şi de distracţii pentru copii face angajări, iar anunţul pentru oferirea locurilor de muncă este absolut halucinant:  

„Mischa Kids caută colege noi! Ne lărgim echipa!
– animator spațiul de joaca Uvertura Mall; cerințe – aspect plăcut, zâmbet, abilitați de comunicare excelente, capacitați minime de calcul (adunare si înmulțire), capacitați minime de a citi ceasul, capacitatea de a decide programul de lucru (fără mama, soț, copil care sa nu ii dea voie sa se prezinte la serviciu), capacitatea de a rezista fără FB(Facebook, n.r.) măcar câteva ore pe zi, dorința de a avea un loc de munca si de a munci
– personal creşă – persoane cu dragoste de copii, gospodine, cu chef de munca
– educator grădinița – studii superioare de specialitate, examen psihologic absolvit, capacitate de exprimare corectă şi fluentă în limba română, dragoste de copii, disponibilitate program de munca normal (8 ore pe zi)
– asistent medical – chef de muncă ca la privat, nu ca la stat 
Doriți salarizări de excepție? Dovediți calități de excepție!
CV la mischakids@yahoo.ro sau direct la spațiul de joaca din Uvertura Mall. Pentru aplicante din Suceava decontăm transport”.