Un mare retailer german vine în Botoşani cu o caravană de locuri de muncă

Nemţii vin cu o caravană de locuri de muncă în Botoşani pentru o reţea de magazine prezentă şi pe plan local în municipiul reşedinţă de judeţ şi municipiul Dorohoi. 

 

Lidl România lansează o caravană de joburi care va ajunge în toate oraşele din ţară în care compania deţine magazine, potrivit unui anunţ al retailerului.

Cei  interesaţi de o carieră în retail îşi pot depune CV-ul în cadrul Caravanei de joburi. Mai mult, aceştia pot afla informaţii de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei. Astfel, pot descoperi cât de repede sunt promovaţi în cadrul companiei, dar şi în ce constau beneficiile: cursuri, programe şi traininguri de dezvoltare profesională şi personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou, abonament la sală etc.

 

Caravana va porni pe 15 martie de la magazinul Lidl de pe Bulevardul Timişoara din Capitală şi va ajunge la alte 13 magazine din Bucureşti. În aprilie, caravana va fi prezentă în Ilfov şi Călăraşi. În mai, job bus-ul va vizita judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamţ, Iaşi şi Botoşani.