Om de afaceri botoșănean, exemplu în Capital de Cea mai bună tactică în business

Valeriu Iftime, ElsacoCunoscuta publicație de profil economic Capital a publicat pe site-ul său, capital.ro, un articol dedicat omului de afaceri botoșănean Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco.

Titlul articolului este mai mult decât relevant despre conținutul acestuia ”Cea mai bună tactică în business”.

Ziariștii de la Capital susțin că Iftime este foarte cunoscut la nivel național ca fiind finanțator al clublui FC Botoșani și că este unul dintre puținii care are, în acest sport, un discurs închegat.

”Când îl vezi în studiourile televiziunilor de sport, Valeriu Iftime pare din alt film. Finanţatorul echipei FC Botoşani reuşeşte să nu jignească şi să nu intre în conflicte, deşi spune răspicat ceea ce gândeşte. Iar, foarte important, are simţul măsurii şi ştie să-şi facă autocritica. Toate aceste lucruri pe care un privitor le poate considera ca ţinând de bun-simţ devin, în lumea businessului de astăzi, calităţi. Și, probabil cu ajutorul lor, Valeriu Iftime reuşeşte să construiască, alături de asociaţi, un business înfloritor”, scrie Capital.ro.

Articolul mai conține informații cu privire la ascensiunea în business a companiei Elsaco și planurile de viitor ale firmei botoșănene.
CITEȘTE ARTICOLUL INTEGRAL