Femeia care a redevenit primar după 12 ani anunţă primele investiţii

Maria Huţu, primar comuna Vârfu Câmpului

A reuşit o revenire de senzaţie în politică iar acum anunţă şi primele investiţii. Maria Huţu, primarul comunei Vârfu Câmpului, a declarat că Ministerul Dezvoltării a aprobat o finanţare de 2,4 milioane lei pentru comuna pe care o reprezintă.

„Veste bună pentru Ionăşeni! MDRAP a aprobat Proiectul „Extindere şi modernizare sistem centralizat de alimentare cu apă în satul Ionăşeni, comuna Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani”, urmând ca săptămâna aceasta să semnez contractul de finanţare”, a declarat Maria Huţu.

Aceasta a precizat că valoarea proiectului este de 2,4 milioane lei, vizează reţeaua de apă de 8 kilometri din satul Ionăşeni, şi că în Primăria Vârfu Câmpului se lucrează simultan şi la atragerea de investiţii pentru alte trei-patru proiecte importante pentru comunitatea locală.

Maria Huţu a fost primarul comunei Vârfu Câmpului în perioada 2000-2004 şi a revenit pe funcţie după 12 ani, după alegerile din această vară, realizând cea mai spectaculoasă revenire politică în judeţul Botoşani.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani