Administrație Știri locale

FOTO Cu utilitățile aproape de finalizare, a început asfaltarea și în cartierul ANL Șoseaua IașuluiStadiu avansat al lucrărilor de asigurare a utilităților pentru noul complex ANL de pe Șoseaua Iașului.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că lucrările la înființarea rețelelor de apă și canalizare, dar și la cea de alimentare cu energie electrică sunt la peste 95%.

”Am inspectat astăzi lucrările de la noul cartier ANL de pe Șoseaua Iașului (Lebăda). Am constatat astfel că stadiul lucrărilor la asigurarea utilităților este unul avansat: 95% în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, precum și 95% din proiectul de alimentare cu apă și canalizare sunt finalizate; se lucrează deja la alimentarea cu gaz, unde este finalizat proiectul tehnic; sistematizarea verticală este realizată în proporție de 50%. În paralel, constructorul lucrează la realizarea trotuarelor și la asfaltarea aleilor din noul complex de locuințe al municipiului nostru”, a postat primarul Cătălin Flutur pe contul său de Facebook.
ABC-CON International