Banul Botosanean

A+ A A-

O doctoriță din Botoșani schimbă destinele a mii de copii: statul va sprijini toți copiii cu cerințe educaționale speciale din învățământul preuniversitar

Citeşte mai departe: O doctoriță din Botoșani schimbă destinele a mii de copii: statul va sprijini toți copiii cu...

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că toți copiii cu cerințe educaționale speciale din ciclul preuniversitar, indiferent de forma de învățământ pe care o urmează vor beneficia de sprijin din partea statului, în urma unei hotârâri de guvern care urmează să fie adoptată în perioada imediat următoare.

Premieră în România și în BOTOȘANI: prima infrastructură de colectare a deșeurilor medicale de la pacienți

Citeşte mai departe: Premieră în România și în BOTOȘANI: prima infrastructură de colectare a deșeurilor medicale de la...

GSK România lansează prima infrastructură națională de colectare a inhalatoarelor folosite de la pacienți.

Medicul Ciofu, veste URIAŞĂ pentru bolnavii de hepatită C: creşte accesul la tratamentul fără interferon

Citeşte mai departe: Medicul Ciofu, veste URIAŞĂ pentru bolnavii de hepatită C: creşte accesul la tratamentul fără...Medicul Tamara Ciofu, deputat PSD, a anunțat astăzi că în urma unei interpelări transmise Ministerului Sănătății a primit confirmarea că în perioada imediat următoare va crește accesul pacienților la tratament fără interferon.

Soluţii pentru ca Ministerul Sănătăţii să evite exportul paralel în cazul ieftinirii medicamentelor de calitate

Citeşte mai departe: Soluţii pentru ca Ministerul Sănătăţii să evite exportul paralel în cazul ieftinirii...

Deputatul PSD Costel Lupașcu a declarat marți că în prezent Ministerul Sănătății are capacitatea tehnică de a monitoriza stocurile de medicamente din țară, precum și autoritatea legală de a bloca exportul paralel al medicamentelor ieftine.

Medicul Tamara Ciofu, campanie de informare pentru combaterea depresiei și analize gratuite de Ziua Mondială a Sănătății

Citeşte mai departe: Medicul Tamara Ciofu, campanie de informare pentru combaterea depresiei și analize gratuite de...Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Sănătății de pe 7 aprilie, deputatul PSD Tamara Ciofu organizează la sfârșitul acestei săptămâni o campanie de informare publică cu privire la simptomele și combaterea depresiei.

Fost şef al CAS: „Ministerul Sănătății are acum capacitatea de a ieftini cu 35% medicamentele inovative fără patent”

Citeşte mai departe: Fost şef al CAS: „Ministerul Sănătății are acum capacitatea de a ieftini cu 35% medicamentele...Deputatul PSD Costel Lupașcu a declarat marți că operaționalizarea sistemului de raportare a stocurilor de produse farmaceutice permite acum Ministerului Sănătății să aplice ieftinirea cu 35% a medicamentelor inovative care și-au pierdut patentul, așa cum s-a promis în programul de guvernare.

Lupaşcu, soluţie pentru medicamentele ieftine: fără exporturi paralele pentru rechinii farmaceutici

Citeşte mai departe: Lupaşcu, soluţie pentru medicamentele ieftine: fără exporturi paralele pentru rechinii...Deputatul PSD Costel Lupașcu a declarat luni, că autoritățile române trebuie să ia măsuri hotărâte pentru stoparea exportului de medicamente ieftine din România către alte state membre din Uniunea Europeană.

Tamara Ciofu: „Elevii cu tulburări de învățare vor fi integrați în învățământul de masă”

Citeşte mai departe: Tamara Ciofu: „Elevii cu tulburări de învățare vor fi integrați în învățământul de masă”Deputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că Ministerul Educației a publicat normele pentru aplicarea legii 6/2016 pe care a inițiat-o împreună cu mai mulți colegi parlamentari pentru asigurarea terapiilor de suport a copiilor cu tulburări de învățare din ciclul primar.

Ulei naturist pentru bebe produs de singura reţea de farmacii cu capital autohton

Citeşte mai departe: Ulei naturist pentru bebe produs de singura reţea de farmacii cu capital autohton

Cunoscuta reţea de farmacii Anca Farm a dezvoltat o linie proprie de produse naturiste pe care le produce în laboratorul propriu. Sub brandul Anca Farm Aroma Therapy, farmacia din Botoşani produce mai multe produse destinte atât adulţilor, cât şi copiilor.

Ciofu: 20 de noi posturi de asistenţi comunitari şi şcolari

Citeşte mai departe: Ciofu: 20 de noi posturi de asistenţi comunitari şi şcolariMedicul Tamara Ciofu, deputat PSD, a declarat că numărul asistenţilor comunitari şi şcolari va creşte în acest an.

Modificat recent la Luni, 06 Februarie 2017 10:54

Afişări: 847

Citeşte mai departe: Ciofu: 20 de noi posturi de asistenţi comunitari şi şcolari

Copyright © 2011 Banul Botoşănean